Maasbracht:
0475-461771

Olga

Olga is in 2015 bij ons komen werken en stage lopen. Ze had al een opleiding tot kleuterleidster achter de rug, maar haar interesse voor het optiekvak was groter.
Na haar opticiens diploma is ze door gaan studeren. Inmiddels heeft ze de HBO opleiding Orthoptie bijna afgerond.
Olga is enorm gegroeid als medewerker binnen Eyecentre en daar zijn we trots op. 

Ralf

Ralf is in 2018 stage komen lopen bij Eyecentre. Dit jubileumjaar gaat Ralf zijn opticiensdiploma binnenhalen.  Deze sterke gast heeft wat ons betreft absoluut de X-factor voor Eyecentre. Oprecht, geduldig en beleefd staat hij al onze gasten te woord en helpt waar mogelijk. Zijn vaardigheden groeien met de dag. Iedereen "loopt met Ralf weg". 

Remco

Remco is in november toegetreden tot het Eyecentreteam. En nu al is het net of hij al jaren in ons team meedraait. Na 19 jaar bij Ergra in Den Haag te hebben gewerkt is hij met zijn partner verhuisd naar Thorn. Nadat zijn vorige werkgever Gustave Dekker mij belde om contact te leggen met Remco en we een informerend gesprek hebben gehad klikte het direct van beide kanten. Als adviseur helpt Remco u bij uw keuze voor montuur en glazen.  

Delilah

Delilah is in 2018 ons team komen versterken. Na een jaar rechtenstudie en een korte kennismakings stage bij van Essen optiek in Venray heeft ze de overstap naar opticien gemaakt.  Precies als ze is slijpt ze in ons atelier de brillenglazen heel mooi in uw montuur. Oogonderzoeken, bril reparatie en advies wisselt zij moeiteloos af. Wat uw kijkbehoeften ook zijn, Delilah vindt voor u een passende kjikoplossing.

Loes

Loes is ons team in 2015 komen versterken. Ooit begonnen in de optiek heeft Loes jaren in de juweliersbranche gewerkt. Bij deze vrolijke dame met een fantastische stem bent u in goede handen. Loes is een van onze meest ervaren adviseuses. Zij helpt u bij het kiezen van het juiste montuur kwa vorm kleur en maat. Ook de opties op het gebied van brillenglazen legt zij haarfijn uit. Fijn om door haar geholpen te worden.

Luc

Luc is in 1988 bij Ad Uijen gaan werken. In januari 1993 heeft hij de zaak overgenomen van Ad Uijen. Tegenwoordig is Luc manusje van alles. Als optometrist houd hij zich graag bezig met visuele functies in relatie tot presteren.  Visuele analyses en de invloed daarvan op (rest)klachten bij mensen met NAH of Whiplash is het grootste deel van zijn werk. Na het onderzoek wordt er een behandelplan gemaakt in samenwerking met www.cognitive-lab.com en www.hersentrainingscentrum.nl

Marc

Marc is onze bedrijfsleider. Als opticien en contactlens specialist weet Marc u op alle gebieden van het "zien" te adviseren. In 2006 is Hans Deltrap met pensioen gegaan na 32 jaar en Marc is ons toen komen versterken. Met zijn kennis en gedreven instelling is Eyecentre doorgegroeid tot wat het nu is. Met zijn gevoel voor mode in combinatie met zijn technische kennis en gevoel voor humor bent u in goede handen. Samen met het team zorgt Marc voor een hele mooie unieke collectie monturen.

Arno

Arno is in januari 2021 bij Eyecentre in dienst getreden. Als zeer ervaren HBO optometrist is hij 17 jaar werkzaam geweest bij Contactalook in Eindhoven. Na een uitstapje van 3 jaar bij Procornea, waar hij Nederlandse contactlensspecialisten van advies voorzag als zij vragen hadden over contactlens aanmetingen, was er weer de behoefte om direct bij klanten lenzen aan te meten en optometrisch oogonderzoek uit te voeren.  Met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van medische lenzen bij oogbeschadiging, laserbehandeling, keratoconus of radiaire keratotomie (krasjes in het hoornvlies zetten) kunnen wij u een nog breder aanbod van visuele oplossingen bieden.

Femke

Femke is een van onze fantastische adviseuses. Met haar kennis over mode en gevoel voor stijl helpt zij u bij de keuze van montuur en glazen. 
Hebben uw hoortoestellen een kleine onderhoudsbeurt nodig of moet er een slangetje vervangen worden kan u ook bij Femke terecht.
Zij zorgt ervoor samen met het team dat de winkel er elke dag netjes uitziet. Een topper.

Wieteke

Wieteke was al opticien toen ze in 2011 bij ons in dienst kwam. Haar vrolijke en precieze karakter zorgen ervoor dat u altijd goed geïnformeerd en geholpen wordt. Wieteke heeft een enorm talent voor organiseren. Zij zorgt ervoor dat de bezetting van de winkel altijd in evenwicht is.  Als assistent bedrijfsleider  zorgt ze samen met Marc voor een goede sfeer. Haar geduld en accuratesse zorgt voor veel blije gasten/klanten. 

Leon

Leon is onze Audicien. Sinds 2015 voert Leon alle hoortesten uit. Naast het werk bij Eyecentre heeft Leon tot dit jaar Audits uitgevoerd bij veel hoorwinkels in Nederland. Als triage audicien bent u dus in zeer goede handen voor het verbeteren van uw hoorcomfort.  Dit jaar is Leon op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig.

Binnen een kijkje nemen!! Klik hier

Molenweg 29a
6051 HG
Maasbracht
0475-461771
info@eyecentre.nl

Openingstijden
Hoortesten op Maandag, Dinsdag en Donderdag van 9.00u tot 16.00 op afspraak.
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
9.00-18.00 uur
9.00-18.00 uur
9.00-18.00 uur
9.00-18.00 uur
9.00-20.00 uur
9.00-17.00 uur
 

Gratis parkeren

Afspraak maken

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO