Maasbracht:
0475-461771

SCHERP ZIEN ZONDER BRIL OF LENZEN

DL20-banner Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het bestaat echt: lenzen die je ogen corrigeren terwijl jij lekker ligt te slapen. Overdag zie je dan scherp zonder dat je een bril of lenzen nodig hebt. Met speciale lenzen voor de nacht, worden de ogen gecorrigeerd terwijl jij ligt te slapen. Overdag heb je dan geen bril of lenzen nodig. Fijn als je last hebt van droge ogen. Ideaal om vrijuit te kunnen sporten. Of als je liever geen bril draagt. Ook zeer geschikt voor kinderen.

Kan iedereen nachtlenzen gebruiken?

Voordat je lenzen voor de nacht kunt gaan dragen, beoordeelt je optometrist/contactlensspecialist of jouw ogen geschikt zijn.  Ze corrigeren min-sterktes van -0,75 tot -5,00 dioptrie en een cilinder tot -2,50. 

Precies op maat

Zijn je ogen geschikt, dan meet je optometrist/contactlensspecialist de vorm van je ogen en de benodigde sterkte. De lenzen worden dan precies op maat gemaakt. Je zet deze lenzen vervolgens in voordat je naar bed gaat en terwijl jij slaapt, corrigeren ze je ogen. Daar voel je niets van. Als je om wat voor reden dan ook stopt met het dragen van de lenzen, keren je ogen vanzelf terug naar hun oorspronkelijke vorm en kun je je oude bril of lenzen weer dragen.

Belangrijk: controle

Het is belangrijk om regelmatig op controle te gaan bij je optometrist/contactlensspecialist. Het eerste jaar kom je drie à vier keer langs zodat hij kan kijken of de correctie van je ogen volgens plan verloopt. Nachtlenzen worden geleverd in een Lens Care Plan(LCP). Zo blijft je verzekerd van de beste oogzorg.Kom langs in onze winkel voor meer informatie

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO