Maasbracht:
0475-461771

BBig kinderbrillen zonder kinderachtige te zijn.

BBig heeft een unieke collectie brillen gericht op kinderen. Deze monturen zijn stoer en stijlvol, sluiten precies aan op de smaak van een kind. Een kind weet heel goed wat hij/zij wel en niet mooi vinden, de smaak van een kind telt mee bij BBig. BBig voorziet in die wens van kinderen om een bril te dragen die bij ze past, zonder dat het een kinderachtige bril wordt.

Kindermonturen met een volwassen uitstraling

Bril dragen vind geen enkel kind leuk, maar met de BBig brillen is er nu voor kinderen. Stoere bril? Stijlvolle bril? Hippe bril? BBig heeft brillen waarmee ze zichzelf op het schoolplein kunnen laten zien.

De wereld volgens BBig

In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.

Benieuwd naar BBig modellen?

BBig heeft niet zomaar een collectie brillen

Een bril voor een kind met volwassenuitstraling en kwaliteit is niet gewoon een miniatuur versie van een volwassenbril. Kinderen hebben een eigen smaak, BBig laat ze deze smaak ook dragen als bril. Kinderen vinden andere dingen mooi en willen er ook niet bij lopen als een mini versie van hun ouders. Ook zijn de verhoudingen in het gezicht anders waardoor BBig totaal andere maatvoering moet hanteren voor de kinderbrillen.

Kinderbril van BBig is onverwoestbaar?

Het leven van een kind gaat met vallen en opstaan, een bril gaat mee in deze bewegingen. BBig werkt met moderne materialen en technieken om een bril, met behoud van comfort en stijl, zo onverwoestbaar mogelijk te maken. BBig bril kan mee in het rennen, spelen, stoeien, hangen, vallen en springen van een kind.

BBig kinderbrillen collectie

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO