Maasbracht:
0475-461771

Mykita levert sinds 2003 handgemaakte ultramoderne zonnebrillen en brillen op sterkte. 

Mykita is opgericht door Philipp Haffmans, Harald Gottschling, Daniel Haffmans en Moritz Krüger. De naam Mykita is afgeleid van "Kita" (een afkorting voor Kindertagesstätte) en is een verwijzing naar het eerste gebouw van de firma in een voormalig kinderdagverblijf.

Handgemaakte Mykita zonnebril

Het voortdurend zoeken naar intelligente technische oplossingen, het creatieve gebruik van moderne materialen en een schat aan ervaring in brilontwerp vormen de fundamentele elementen van Mykita‘s succesvolle collecties.
Een belangrijke factor in het succes van het bedrijf is de holistische bedrijfsfilosofie, die alle afdelingen en de in-house workshop onder één dak verenigt: het Mykita Haus - gelegen in het hart van Berlijn. In dit historische Pelikan Haus in Kreuzberg worden de brillen van Mykita ontworpen, ontwikkeld en met de hand in elkaar gezet.

Mykita montuur

Monturen van Mykita worden gemaakt uit edelstaal of uit hoogwaardig acetaat. Daardoor zijn de monturen erg licht. In Mykita monturen worden geen schroeven gebruikt, nog een kenmerk dat het merk onderscheidend maakt. De vederlichte monturen uit roestvast plaatstaal worden handmatig tot de gewenste vorm gevouwen. Mykita heeft een reeks prestigieuze design awards gewonnen voor de high-end collectie correctiemonturen met minimalistische uitstraling en subtiele details.

Mykita heeft eigen winkels in steden als New York, Berlijn, Parijs, Monterrey (Mexico), Wenen, Zürich, Cartagena de Indias en Tokio. Mykita zonnebrillen worden in meer dan 60 landen verkocht.

Ook in in onze winkel in Maasbracht kunt u een Mykita zonnebril kopen.

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO