Maasbracht:
0475-461771

Laat regelmatig uw ogen controleren

Het aanmeten van brillen en contactlenzen is in Nederland geen beschermd beroep. Dit houd voor u in dat uw ogen gemeten kunnen worden door onvoldoende geschoold personeel. Bij Eyecentre worden uw ogen professioneel gemeten en gecontroleerd door een HBO optometrist (OVN) of contactlensspecialist (ANVC).

Oogzorg staat hoog in het vaandel bij de beste opticien in Limburg Eyecentre Maasbracht. Bij Eyecentre is een aankoop van een bril niet alleen een montuur uitzoeken, maar bestaat de verkoop voor een groot gedeelte uit een professioneel oogonderzoek.

Het meten van uw ogen bestaat uit een computer analyse die de oogdruk, dikte van het hoornvlies en de kromming van het hoornvlies meet. 
Onze gediplomeerde opticien, contactlens specialist of HBO optometrist meet vervolgens de meest comfortabele sterkte waar u het scherpst mee ziet Vervolgens wordt gekeken naar eventuele afwijkingen of ziektes aan het oog en indien nodig de juiste doorverwijzingen daarvoor.
Indien nodig kan onze optometrist verder kijken naar de samenwerking van uw ogen.
Na dit onderzoek kan er een passend glasadvies gegeven worden.

Bij aanhoudende klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, overgevoeligheid voor licht, dubbelzicht en moeite met autorijden in het donker kunnen speciale oogmetingen worden verricht.

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO