Maasbracht:
0475-461771

Brilvervangende chirurgie als oplossing voor zichtklachten

Een leven zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Ook dat is mogelijk bij Eyecentre. Bij ons kunt u namelijk terecht voor advies, onderzoek en begeleiding bij brilvervangende chirurgie. Door onze intensieve samenwerking met Eyescan (door De Consumentenbond getest als beste ooglaserkliniek) bieden wij u het beste van twee werelden. De juiste begeleiding en advies door Eyecentre én de expertise en geavanceerde technologie van de Eyescan kliniek in Utrecht.

Bent u geschikt voor ooglaseren?
  

Lensimplantatie als oplossing voor zichtklachten

Bijna iedereen kent de ooglaserbehandeling. Maar wist u dat lensimplantatie ook vaak wordt toegepast om zonder bril of contactlenzen door het leven te gaan? Vooral bij hogere sterktes, tot -23.00 en +15.00 en cilindersterktes tot -/+7.50, bieden implantlenzen uitkomst. Ook voor mensen met (beginnende) staar zijn implantlenzen uitermate geschikt.

U voelt de implantlens niet

Anders dan de gewone contactlens wordt een implantlens in het oog gedragen. U kunt ermee sporten, zwemmen en slapen zonder dat u de implantlens voelt. De implantlens corrigeert de sterkte van uw ogen, net zoals uw bril of contactlenzen dat doen. Het plaatsen van de lenzen is relatief eenvoudig en gebeurt in de Eyescan kliniek in Utrecht.

 Sterktecorrectie voor zowel veraf als dichtbij

Bel 0475 - 461771 voor het inplannen van een vooronderzoek bij Eyecentre Maasbracht om te kijken of uw ogen geschikt zijn voor een lensimplantatie.

Hoe werkt ooglaseren precies?

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO