Maasbracht:
0475-461771

Het aanmeten van brillen en contactlenzen is in Nederland geen beschermd beroep. Dit houd voor u in dat uw ogen gemeten kunnen worden door onvoldoende geschoold personeel. Bij Eyecentre  worden uw ogen professioneel gemeten en gecontroleerd door een HBO optometrist (OVN) of contactlensspecialist (ANVC).

Oogzorg staat hoog in het vaandel bij de beste opticien in Limburg Eyecentre Maasbracht. Bij Eyecentre is een aankoop van een bril niet alleen een montuur uitzoeken, maar bestaat de verkoop voor een groot gedeelte uit een professionele oogmeting en een passend kijkadvies.

Een onderzoek bestaat uit een nauwkeurige objectieve refractie gevolgd door een oogdruk meting. Vervolgens wordt gekeken naar eventuele afwijkingen of ziektes aan het oog en indien nodig de juiste doorverwijzingen daarvoor.

Vervolgens wordt er een uitgebreide subjectieve refractie gedaan met alle binoculaire testen die daarbij horen. Tot slot wordt er gekeken of een leesondersteuning u meer leescomfort bied.
We zorgen niet alleen voor het scherpste zicht maar ook voor de meest comfortabele kijkoplossing. Na dit onderzoek kan er een passend glasadvies gegeven worden.
Bij aanhoudende klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, lichtschuwheid, dubbelzicht en moeite met autorijden in het donker kunnen speciale oogmetingen worden verricht. Lees meer

refractie3

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
Hoorprofs
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
NUVO
KP
Topsport Limburg
BABO