Maasbracht:
0475-461771

Maak een afspraak voor een gratis hoortest!   of bel 0475-461771

 

Eyecentre in Maasbracht heeft een oplossing voor elk hoorprobleem. Wij zijn Vakaudicien van de CVZA(collectief voor zelfstandige audiciens)
CVZA is een kwaliteitslabel voor zelfstandige audicienbedrijven.
 Het label is een bewijs van kwaliteit, vakmanschap en merkonafhankelijkheid. De Audicien van Eyecentre is StAr gecertificeerd en volledig gediplomeerd.
Uw gehoor en uw wensen vormen het uitgangspunt van onze hoorzorg. Dat vullen we aan met aandacht voor onze klanten en passie voor ons vak. Wij zijn ervan overtuigd dat op die manier altijd een goede hooroplossing te vinden is voor elk hoorprobleem
Merk onafhankelijk

De beste keus voor uw gehoor!
Een CVZA vakaudicien is zelfstandig ondernemer. De gediplomeerd audicien werkt volledig merkonafhankelijk en biedt het meest uitgebreide assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen.

Zorgverzekeraar CZ onderzocht hoe verzekerden oordelen over diverse zorgaanbieders. Uit het onderzoek blijkt dat de service van de zelfstandige vakaudiciens zeer goed wordt gewaardeerd: de CZ-klanten gaven de dienstverlening van de zelfstandige audiciens zoals Eyecentre Maasbracht het rapportcijfer 8,9.

Hoorscreeningen voeren we de hele week uit. Wordt er hoorverlies geconstateerd maken we een afspraak bij de Audiciën.

Maak een afspraak voor een hoortest

Signia Pure 13BT - hoortoestel met BlueTooth

De toonaangevende Signia-ervaring dankzij Bluetooth-gebaseerd horen. De nieuwe Pure™ 13 BT biedt moeiteloos horen voor uw eigen persoonlijke levensstijl. Houd contact met alles wat ertoe doet – zowel in rust als onderweg.

Luisterprestaties van wereldklasse met rechtstreekse toegang tot iPhone en TV.

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO