Maasbracht:
0475-461771

Met AVA worden uw ogen 25X nauwkeuriger gemeten dan bij de standaard opticien. En de brillenglazen worden daarop gemaakt. Ultiem scherp zicht is nu mogelijk.

Het aanmeten van brillen en contactlenzen is in Nederland geen beschermd beroep. Dit houdt voor u in dat uw ogen gemeten kunnen worden door onvoldoende geschoold personeel. Bij Eyecentre  worden uw ogen professioneel gemeten en gecontroleerd door een HBO optometrist (OVN) of contactlensspecialist (ANVC).

Oogzorg op het hoogste niveau vindt u bij de beste opticien in Limburg Eyecentre Maasbracht. Bij Eyecentre is een aankoop van een bril niet alleen een montuur uitzoeken, maar bestaat de verkoop voor een groot gedeelte uit een professionele oogmeting en een passend kijkadvies.
Het meten van uw ogen bestaat uit een computer analyse die de oogdruk, dikte van het hoornvlies en de kromming van het hoornvlies meet.
Onze gediplomeerde opticien, contactlens specialist of HBO optometrist meet vervolgens de meest comfortabele sterkte waar u het scherpst mee ziet Vervolgens wordt gekeken naar eventuele afwijkingen of ziektes aan het oog en indien nodig de juiste doorverwijzingen daarvoor.
Indien nodig kan onze optometrist verder kijken naar de samenwerking van uw ogen.

Bij aanhoudende klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, lichtschuwheid, dubbelzicht en moeite met autorijden in het donker kunnen speciale oogmetingen worden verricht. Lees meer

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO