Maasbracht:
0475-461771

Lindberg brillen zijn comfortabel, stijlvol en sterk.

Een bril van Lindberg is van hoogwaardig Scandinavisch kom af. De designs van de Lindberg brillen hebben meerdere awards gewonnen en zijn van uitstekende materialen gemaakt. Lindberg dragen zegt iets over jou als persoon, een Lindberg bril is authentiek, innovatief en pure vakmanschap.

Lindberg bril is gepersonaliseerd met je eigen naam.

Lindberg heeft afstand genomen van de standaard manier van brillen productie, waarbij massa productie er voor zorgde dat er alleen in kwantiteit voldoende aantallen waren. Een bril van Lindberg bied design, details en materiaal naar de keuze van de huidige consument. Niet gedacht vanuit massa productie maar vanuit de bril die jij zou willen dragen.

Lindberg brillen licht en minimalistisch

Paul Jorn Lindberg, die in 1979 is begonnen met het ontwerpen van zijn brillen, heeft een uitgesproken visie over brillen. Deze moeten licht en minimalistisch zijn. Om te zorgen dat Lindberg brillen licht zijn in gewicht, is er uit een samenwerking met Hans Dissing, een titanium montuur geboren. De Lindberg AIR collectie, is hier het resultaat van.

Trend van Lindberg zet door

Na de eerste innovatieve stappen in de wereld van optiek is Lindberg door blijven gaan. Steeds weer komt Lindberg met een nieuwe lijn, die voldoet aan de visie dat een bril licht en minimalistisch moet zijn. Zo lanceerde Lindberg in 1997 de Strip-lijn, gevolgd door de Acetenium in 2011. Dit is de eerste lijn waarin Lindberg Acetaat is gaan gebruiken, behalve voor de onderdelen die absoluut licht en minimalistisch moeten blijven. Kort hierna volgen de frameloze brillen, de Lindberg Spirit Lijn in 2003 en de monturen met buffelhoorn. Wederom een innovatief montuur van Lindberg die in 2005 is gelanceerd.

Lindberg N.O.W

De meest recente lijn van Lindberg is in 2012 toegevoegd aan het assortiment en is met 2.3 gram lichtgewicht. Dit gewicht maakt het dat deze bril van Lindberg een optimaal draagcomfort heeft. Door subtiele kleuren en minimalistische uitstraling, laat Lindberg wederom zien dat het om details gaat die je als brildrager uniek maken.

Collectie

Lindberg N.O.W. 

Lindberg Acetanium 1001

Linderg Acetanium 1152

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO