Maasbracht:
0475-461771

Topmerk Oakley sportzonnebril

Oakley, dé sportzonnebril uit California, is in 1975 opgericht door James Jannard, vanuit zijn garage. De naam "Oakley" kwam van Jim's Engelse Setter die was vernoemd naar Annie Oakley, een vrouwelijke scherpschutter uit het Wilde Westen.

Jannard begon met de verkoop van handgrepen voor motorfietsen gemaakt van een door hem gepatenteerd materiaal. Dit materiaal wordt nog steeds gebruikt voor de pootjes en neusbrug van de Oakley zonnebril.
Oakley is één van de toonaangevende merken in de wereld, met name uitblinkend in productdesign en sportprestatie.

Oakley zonnebril, de keus van topsporters

Sporters van wereldklasse kiezen voor Oakley zonnebrillen om te concurreren op het hoogste niveau - waar details het verschil kunnen maken. Oakley is het meest gedragen merk in motorsport, BMX, schaatsen, wielrennen/mountainbiken, zeilen en boardsporten.
Oakley bezit meer dan 750 patenten en staat bekend om zijn geavanceerde lenstechnologieën, zoals High Definition Optics.
Naast een topmerk in sportbrillen is Oakley ook actief in kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Oakley biedt aantrekkelijke productlijnen voor sport, mode en lifestyle.

Oakley zonnebril proberen in Maasbracht

Bent u op zoek naar de beste combinatie van prestatie en stijl? Dan hebben wij voor u de perfecte Oakley zonnebril. Kom hem passen bij Eyecentre in Maasbracht.

Maak een afspraak of bel 0475-461771

EASV
COVD
Erkend Concactlensspecialist
Erkend Audicien Star
OEP
Neuro Optometric Rehabilitation Association
OVN
KP
Topsport Limburg
BABO